Förnedringskassan.

1kommentarer

De nya reglerna från Försäkringskassan (regeringen) om sjukskrivning kommer snart inträda. För de som inte vet så är det att FK kommer att ändra hur utbetalningen till långtidssjukskrivna sker. Kommer att bli mycket hårdare regler bla på vem som får rätt till ersättning från FK.
Så om en sjukskriven inte anses tillräckligt sjuk kastas den in i arbetslivet. Finns många allvarliga sjukdomar som ska tas på allvar och tycker man ska reda ut personer som kan fejka sin sjukskrivning, men att säga till någon som verkligen inte är kapabel att jobba att nej nu måste du hitta ett jobb. Vilken förnedring. Inte veta hur man ska få ihop till brödfödan. Många vill jobba men kan inte av olika anledningar. Det är så många i vårt land,speciellt ungdomar som är arbetslösa. Kan inte de få jobba istället? De vill ju jobba!

Skriv på namninsamligen http://www.namninsamling.se/index.php och stöd att de nya reglerna inte ska träda i kraft.

Såhär har personen som starat denna insamling skrivit. Läs och reagera!

"Försäkringskassan anser att man är arbetsduglig efter en viss tid som DOM anser är rimlig utan en tanke på personen i fråga. Nu i Januari blir 100 000tals utan ersättning pga de nya reglerna. Detta drabbar ensamstående, familjer ALLA som har någon form av ersättning från Försäkringskassan då dom inte bryr sig hur de drabbade ska få in pengar så att dom klarar sig. "

1 kommentarer

Mikael Fjällborg

23 Jan 2011 21:49

Du sitter ju på banken Majsan, så för dig finns alltid räddning.

Kommentera

Publiceras ej