4 filmer

1kommentarer

Lite filmer man sett på senaste tiden:

Edge of Darkness Action

Mel Gibson spelar huvudrollen i denna rulle,hans första huvudroll på 8 år. Han spelar kriminalaren Thomas Craven som plötsligt förlorar sin dotter i ett tragiskt mord som han får bevittna.
Han börjar utreda mordet och upptäcker snart att dottern varit inblandad i stora saker som ingen vill prata om.

Filmen får: CCCC ~ Denna filmen är riktigt bra! Spännande hla tiden och Mel gör en bra insats i filmen. Man måste bara få veta hur den slutar.Precious Drama

16 åriga Precious lever inte ett bra liv, snarare ett miserabelt sådant. Hon blir våldtagen av sin far, misshandlad och sexuellt utnyttjad av sin mor och får två barn med sin far. Ingen ser eller hör henne.
Men en på hennes skola ser henne, hennes kapacitet till att lyckas med en bra skolgång och ser till så att Precious får börja på en fristående skola. Där börjar Precious nya liv och kampen för att slippa bli utnyttjad av alla.

Filmen får: CCCCC ~ Jag blir helt tagen av denna filmen, gråter en stund in i den och har tårar ofta. Sweetie blir berörd också, något han sällan blir. Case 39     Thriller/Skräck

När socialarbetaren Emily får ännu ett fall hon ska utreda så upptäcker hon snart att hennes fall, nr 39 är väldigt annorlunda. Hon fattar omedelbart tycke för den lilla flickan, Lilith som blir försummad i hemmet. I sista minuten räddar hon en dag flickan från att dö och snart kämpar Emily för att få vårdnaden om Lily.
Lily flyttar in till Emily och snart börjar mycket konstiga saker hända omkring Emily som hon aldrig trodde skulle hända.

Filmen får: CCC ~
Denna filmen är lite kuslig. Renée spelar rollen bra som Emily, men iböand känns hon lite för mesig. Flickan är lite otäck, men jag har aldrig gillat när barn ska spela otäcka roller.The Men who Stare at Goats      Komedi

I denna märkliga komedi film får man följa journalisten Bob som letar efter den perfekta storyn. Han stöter ihop med en man som berättar den mest märkliga histora om en hemlig grupp inom armeén som under 70-talets hippietid provade en alternativ väg, gå genom väggar och döda getter genom att stirra på dem. Detta med hjälp av tankekraft. Bob får följa med mannen som han får veta är på ett nytt uppdrag.

Filmen får: CC ~ Denna filmen verkade rolig på trailern men jag upplever den inte den som så rolig. Någon scen är väl kul, men inte mer än så...Shutter Island     Thriller

En kvinnlig massmörderska har försvunnit från ön Shutter island och dess psykiatriska hem, Ashecliffe Hospita och sheriffen Teddy och hans nya kollega Chuck får i uppdrag att ta reda på vart denna kvinna har försvunnit förnågonstans.
De upptäcker snabbt att allt inte står rätt till på Ashecliffe och när en förfärlig storm kommer till ön har de inget annat alternativ än att stanna bland otäcka psykiskt sjuka och psykiatriker som snokar alldeles för mycket. De upptäcker mörka hemligheter som pågår på ön med medicinering och märkliga experiment.

Filmen får: CCCC ~ Tycker denna filmen är bra, Leonardo spelar sin roll bra och filmen har en tvist som man inte hade tänkt sig.

1 kommentarer

Niclaskatarina

27 Apr 2011 19:58

Lots of great info, keep up the good work!

Kommentera

Publiceras ej