Sleepyhead...

1kommentarer



Ouch....
är helt slut idag-kanske inte så konstigt då jag sovit lite oroligt idag med tanke på veterinärsbesöket som skulle vara idag. Har varit och lämnat lille killen och nu väntar jag på att de ska ringa, säga hur det gått och så... Han var så fin igår, mådde dåligt när jag tänkte på att den stackaren skulle in i sin bur/väska (som jag införskaffade i torsdags förra veckan) igen. Han hatar att åka bil, skriker som bara den, det riktigt ekar i bilen...
Men nu är han där. De skulle försöka ta han först. Skönt.



Nu har jag pratat med veterinären. Och det kommer att gå bra. Fan så skönt. Har varit så rädd,orolig,ledsen....
Hon,specialisten sa att det inte var FORL(!?!!) utan att han är så väldigt känslig för tandsten så därför har det blivit såhär. Hur kunde hon här hemma på distr. läkarna säga att det var FORL till mig? Jag har varit så orolig, om hon bara visste!! Den sjukdomen är fruktansvärd!
De drar idag ut några tänder som sitter löst och sedan ska han må bra igen. Hans tandrötter ser i övrigt bra trodde hon, men skulle röntga (vilket är gjort nu) honom ändå. Lilla älsklingen.
Ska köra och hämta honom nu, pratade med pappa förrut och han var så glad över att kisen mår bra. Annars om det hade varit ett annat besked så skulle han följt med mig. ♥



1 kommentarer

Lina

21 Sep 2010 15:31

SÅ skönt! Stackars lilla Oscar. Och de där jävla idioterna här i stan. De kan ju inte bara säga att det är nått om de inte är säkra. De kan ju säga att det kan vara så, inte att det är det men att du borde kolla upp det för att vara på säkra sidan.

Nä, de är för jävla tröga helt enkelt. Därför jag inte går dit. Fast till mig sa de ju att det inte var någon fara när min katt låg på döds bädden. Lika illa hur man en vänder och vrider på det. HÄr har du haft panik helt i onödan pga det de sa ju, medan jag gick runt i godan ro i 2 månader och inte trodde det var nått allvarligt med Kiwi. Jävla idioter, jag ska bombhota dom eller nått.

Kommentera

Publiceras ej