The Book of Eli & Träffpunkt Genevé.

0kommentarer

The Book of Eli         Action/Drama

Eli vandrar ensam i det land som en gång i tiden var USA. Han gör allt för att överleva för han har ett uppdrag som inte får misslyckas. Eli vet inte vad det egentliga uppdraget går ut på men han vet av hela sin själ att han måste utföra det, att ta boken västerut.
Längst hans vandring mot väst går han igenom en by med en man som gör allt för att han ska ha kontroll över befolkningen. När han får reda på att Eli bär denna värdefulla bok gör han allt för att få den men Eli som är fast besluten att slutföra sin plikt att ta den viktiga boken till dess slutdestination.

Filmen får: CCCC ~
Både jag å Sweetie gillar denna filmen. Även fast jag inte gillar scenen i början på filmen väger det upp mot senare handlingar i filmen. Tycker att den är snyggt gjord, men budskapet som filmen ger (eller som jag inbillat mig iallfall) är bra men kunde väl vara annorlunda (blir lite konstigt då jag inte vill avslöja filmen....


Träffpunkt Genevé         Thriller

Den framgångsrika affärsmannen Noel får en dag kontakt med en man som berättar den mest otroliga historia om hans biologiska far, en tysk general under andra världskriget.
Det visar sig att hans far,generalen, tillsammans med två andra generaler hade ingått i en pakt och de har tillsammans gömt undan pengar i ett Schweisiskt bankkonto under 40 år. Beloppet har vuxit sig till 4.5 miljarder dollar och nu ska alltså Noel förvalta dessa pengar tillsammans med de andra generalernas söner. Men först måste han hitta den andra två sönerna och jakten efter dem börjar snabbt. Noel inser också att ju mer han sätter sig in i situationen desstå mer i livsfara befinner han sig i.

Filmen får: CC ~ Nja, detta var inte så bra. Den är hela 110 minuter lång vilket känns som en hel del slöseri med tid. Handligen är väl sådär,kunde varit bättre, känns inte helt genomtänkt ibland.
Dessutom är den från 80-talet, vilket burkar vara helt ok men nej, inte denna gången.



Kommentera

Publiceras ej