Det går bra nu.

0kommentarer

ehm, ja jo, eller något ;)!
 
 
Trött som bara den, men man får ändå alltid sitta på kvällarna för när ska man alltid hinna? Hur mycket man än pluggar undan så är det alltid det som hänger över en.
Ska ju ha slutprov i anatomi och terminologi och det är frustrerande att veta att man måste få in 1 1/2 års information på ungefär 60 dagar. Man vet ju inte vad som kommer och inte. Allt bara snurrar runt i skallen.
Detta för mig toknervös och illamåendes typ. Fattar inte hur man ska kunna det.... eller hinna med allt annat man ska göra i livet, som att umgås med sin familj, vänner... :S
Går ju ut på lia om några veckor med, heltidsjobb i 5 veckor. Ska bli skoj!  Ska vara på en vårdcentral här i stan så det känns skönt att inte behöva pendla så långt.
Man kommer vara rätt seg i knoppen och kroppen av alla intryck och allt man ska lära sig under dessa veckor, och dessutom måste man plugga som fan för provet är samma vecka man kommer tillbaka till skolan.... :S

Jaja, nog av mina rätt tråkiga funderingar. Men det är detta som cirkulerar i skallen på mig just nu. Inget kul alls händer.
 

Kommentera

Publiceras ej